MC Hotel deluje v mansardnem delu objekta Mladinski center Krško, ki je lociran v središču mesta. Namenjen je tako mladim kot tudi starejšim in ima na voljo 28 ležišč, kar omogoča bivanje večjih skupin.
 Na voljo so naslednje namestitvene kapacitete:

9-posteljna soba

8-posteljna soba

3-posteljna soba

apartma s štirimi enoposteljnimi sobami

4-posteljna soba

Vsi prostori so klimatizirani. Objekt je prilagojen tudi za invalide in ljudi s posebnimi potrebami, saj je v njem tudi dvigalo.
Sodobni prostori omogočajo izvedbo eno- ali večdnevnih seminarjev in usposabljanj vsem društvom, podjetjem in ostalim organizacijam.
Po potrebi poskrbimo tudi za hrano in pijačo gostov.
V MC Hotelu so na voljo pripadajoči sanitarni prostori, kopalnica s tuši, manjša kuhinja s kuhinjskimi pripomočki, dnevni prostor s TV-jem in seveda brezplačnim dostopom do interneta. Obnovljeni center vam nudi uporabo:

multimedijskega studia za avdio in video produkcijo

glasbenih vadnic z osnovno glasbeno opremo

večnamenske dvorane z odrom in vso potrebno avdio opremo

sodobno opremljenih konferenčnih sob

[bsf-info-box icon=”Defaults-bed hotel” icon_size=”39″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”circle” icon_color_bg=”#8d6dc4″ icon_animation=”pulse” title=”16 EUR + Turistična taksa” pos=”top”](postelja v 8, 9, 3 in 4 posteljnih sobah)[/bsf-info-box]
[ultimate_heading main_heading=”INFORMACIJE & REZERVACIJE” spacer=”line_only” line_height=”5″ line_color=”#8d6dc4″ main_heading_font_family=”font_family:Exo 2|font_call:Exo+2|variant:800″ main_heading_style=”font-weight:800;”][/ultimate_heading]

Vodja MC Hotela:
Katja Glas

Naslov
Cesta krških žrtev 105, 8270 Krško
Telefon
+ 386 (0) 7 488 22 86

*vse informacije

Mobitel
+ 386 (0) 40 171 371

*večje skupine/daljši najemi

Ime/Name (obvezno/required)

E-pošta/Email (obvezno/required)

Zadeva/Subject

Sporočilo/Message