[ultimate_heading main_heading=”MEDNARODNI PROGRAMI” spacer=”line_only” spacer_position=”bottom” line_height=”5″ line_color=”#27739d” main_heading_font_family=”font_family:Exo 2|font_call:Exo+2|variant:800″ main_heading_style=”font-weight:800;”][/ultimate_heading]

Naslov
Cesta krških žrtev 105, p.p. 246, 8270 Krško

Telefon
07/488-22-81

KATJA GLAS

GSM:
040-171-371

MARTINA ZLOBKO

GSM:
051-328-899

Večina projektov na mednarodnem področju mladih se izvede pod okriljem programa Mladi v akciji (www.mva.si), ki se izvaja pod okriljem nacionalne agencije Zavoda Movit. Program je namenjen mladim od 15. do 29. leta starosti. Aktivna participacija v različnih akcijah mladim pomaga pridobiti različna neformalna znanja in veščine, spoznati druge kulture in mlade iz tujih držav.

V našem centru imamo večletne izkušnje z:

  • gostovanjem prostovoljcev iz tujine v okviru Evropske prostovoljne službe,
  • gostiteljstvom in odhodi mladih iz lokalnega okolja na mednarodne mladinske izmenjave,
  • organizacijo in izvedbo mednarodnih seminarjev in usposabljanj,
  • svetovanjem in pomočjo pri prijavi mladinskih pobud.

Vključeni smo tudi v mednarodno mrežo Youthnetworks, kjer so zbrane informacije o vseh projektih za mlade v tujini, ki so se izvajale v sklopu programa Mladi v akciji.

Društvom in mladim, ki bi želeli bodisi sodelovati v kateri izmed akcij ali pa bi jo radi sami organizirali in potrebujete pomoč pri izpolnjevanju razpisne dokumentacije, z veseljem svetujemo in pomagamo.
Lahko nas kontaktirate osebno ali preko elektronske pošte.